Actualitat Notícies

ACQ PRESENTA LA SEUA CAMPANYA DE NADAL

Des de demà dia 1 de Desembre fins al 3 de Gener Per cada 20EUR de compra en qualsevol comerç associat a l'ACQ, aconseguix una participació per al nostre SORTEIG DE NADAL 2018-2019. Per cada 20EUR de compra en qualsevol comerç associat a l'ACQ, aconseguix una participació per al nostre SORTEIG DE NADAL 2018-2019
ACQ PRESENTA LA SEUA CAMPANYA DE NADAL

I què pots guanyar? Ni més ni menys que un dels nostres 3 viatgassos per a dos persones:

- Al Carib

- Un creuer pel Mediterrani

- Al Marroc

Com entre en el sorteig? Molt fàcil!   Cada vegada que invertisques en QUALSEVOL TIPUS DE COMERÇ pertanyent a l'ACQ des de demà fins al mateix dia 3 d'enero... ¡¡GUARDATE ELS TIKETS DE COMPRA!!! Els dijous 20 i 27 de Desembre i el dia 3 de Gener podràs canviar-los per participacions en el nostre sorteig acudint a la plaça Azorín de 10:00 a 14:00 i de 17:30 a 19:30. El 6 de Gener, si qualsevol de les teues paperetes coincidix amb les 4 últimes xifres del 1r, 2n o 3r permio del SORTEIG DEL NIÑO..... Seràs el guanyador d'un dels nostres viatges! ¿¿FÁCIL, NO?? Perquè açò no és todo:  A més realitzarem 2 SORTEJOS EN FACEBOOK per a guanyar 50EUR a gastar en qualsevol comerç de l'ACQ....  anem, que si ganes en el sorteig de facebook t'estarem regalant 2 participacions al sorteig del viatge!! Data dels sortejos de facebook.

Data dels sortejos de facebook: del 17 al 21 de desembre i del 26 de desembre al 2 de gener ¡Nos haurem tornat bojos? Sí, bojos per les compres en el comerç local. Difonguem la bona nova!! Este Nadal no tens excusa, este Nadal compra en Quart.

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball