Actualitat Notícies

100 PERSONES SÓN PREMIADES AMB TARGETES DE 100 EUROS, EN LA CAMPANYA '100X100 AMB EL COMERÇ LOCAL'.
DES 2022

El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç de Quart de Poblet, Ángel Lorente, ha entregat les 100 targetes CQ+ de 100 euros, a les persones agraciades, dels dos sortejos que s'han realitzat en la campanya prèvia al nadal, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ).

Entre altres activitats impulsades per l'àrea de comerç, per a incentivar la compra local aquest nadal, hem comptat amb la campanya '100X100 *amb el *comerç local', en la qual s'han realitzat dos sortejos, amb un total de 100 targetes de 100 euros, vàlides per a comprar en els comerços del poble fins al 31/12/2022. 
En aquesta campanya, s'han repartit un total de 60.000 paperetes, cada papereta s'entregava per compres o consumicions superiors a cinc euros, la qual cosa representa un impacte indirecte de 300.000 euros, per compres prèvies als sortejos, i ara directe de 10.000 euros, en targetes, que podran gastar en els prop de 130 comerços adherits, entre els quals trobem, el mercat municipal, perfumeries, roba i calçat, hostaleria, centres de bellesa i estètica, clíniques dentals, òptiques, fisioterapeutes…podem veure el distintiu d'adhesió en l'entrada de cadascun d'ells.
Les 100 persones guanyadores del sorteig compten a més dels cent euros, una bossa d'anar a comprar facilitada per l'àrea de normalització llingüística municipal, calendari de l'OMIC, llibreta i boli del 25 aniversari del auditori molí de vila, i boli de l'àrea d'igualtat. 
Són molts els missatges d'agraïment que s'han escoltat en aquesta campanya, inclòs el missatge llançat tant pel Regidor de Comerç com el president de ACQ, ja que l'èxit d'aquesta campanya, en la seua tercera edició, s'ha pogut veure en l'alt grau de participació tant de la ciutadania, com el comerç, representat en unes urnes a vessar de paperetes, i uns premis molt repartits.
Comprar a Quart és el millor regal que podem fer als nostres comerços i al nostre poble, perquè Quart de Poblet demostra cada dia que està '100X100 amb el comerç local'. I el comerç local de Quart, al mateix temps està '100X100 amb tu'. 
 

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme