Actuacions AFIC

III Gal·la premis

Finalitzada

Aquest esdeveniment s'ha consolidat en la seua tercera edició en la qual s'han presentat 28 candidatures en diferents distincions, convertint-se en una referència per al sector econòmic local.
La gala és un magnífic aparador tant per a comerciants com per a persones emprenedores del municipi. Enguany compte entre els seus atractius amb la projecció audiovisual de les candidatures participants i de la ciutadania, com a actors principals de la compra a Quart de Poblet.
Els guardons relatius a la iniciativa empresarial estan dotats amb 500 euros cadascun i es divideixen en tres categories en les quals es premia la més innovadora, la juvenil i a la dona emprenedora. En aquests casos, és la ciutadania la que decideix, a través d'una consulta desenvolupada des de la plataforma de Govern obert, Ajuntament Obert.
Quant a les categories relacionades amb el comerç es reconeix la sostenibilitat, l'accessibilitat i la iniciativa innovadora. Tots ells també comporten una dotació econòmica de 500 euros i han sigut concedits per un comité avaluador.
L'edil Ángel Lorente ha agraït la participació tant per part dels comerços i persones emprenedores que han optat a rebre aquests reconeixements, com dels veïns i veïnes que s'han implicat, votant per a triar les candidatures guanyadores. A més, el regidor també ha volgut destacar el gran suport brindat des de l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ).
En aquest sentit, Lorente ha destacat que "pràcticament s'ha mantingut el mateix nivell de participació, la qual cosa, sens dubte, consolida aquests premis". D'igual forma el titular de Comerç ha assenyalat que "més enllà dels guardons que s'entreguen, en realitat, tots i totes poden sentir-se guanyadors perquè, com ja comprovem en anys passats, el nivell és molt lligue".
Finalment, el regidor ha explicat que "l'objectiu primordial és impulsar i visibilitzar la qualitat del nostre comerç, i el talent i la capacitat innovadora que es mou a Quart de Poblet, grans motors del desenvolupament local".

© 2020 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball