Actualidad Noticias

16 persones emprenedores i 6 comerços de Quart de Poblet reben ajudes municipals a la iniciativa emprenedora i a l'ús del Valencià en el comerç local.

L'alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada pel regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, Ángel Lorente, ha fet lliurament hui de les ajudes municipals per al suport i foment de l'emprenedoria i de l'ús del valencià en el comerç local. En total, s'han repartit 22 ajudes, 16 per a persones emprenedores i sis per l'ús del valencià, amb un pressupost total de 27.000 euros.
16 persones emprenedores i 6 comerços de Quart de Poblet reben ajudes municipals a la iniciativa emprenedora i a l'ús del Valencià en el comerç local.

En total, s'han repartit 22 ajudes, 16 per a persones emprenedores i sis per l'ús del valencià, amb un pressupost total de 27.000 euros.
En aquesta edició, la quantitat atorgada a cadascuna de les persones que han sol·licitat l'ajuda a la iniciativa emprenedora ha sigut de 1.375 euros, mentre que en el cas de les ajudes a l'ús del valencià, s'han concedit per la totalitat de la despesa justificada fins a 600 euros.
Amb aquests són ja 108 els projectes finançats en les huit convocatòries realitzades fins hui, amb les quals es pretén, d'una banda, l'afavorir la generació d'ocupació local i, per un altre, potenciar l'ús del valencià.
Cal destacar que en aquesta última ajuda, emmarcada en els objectius de l'Agència de Foment de la Innovació Comercial de Quart-AFIC, es té en compte les actuacions realitzades pels negocis tant en la traducció dels seus rètols, com en els vehicles de l'empresa, la creació de pàgines web per a publicitat i promoció del negoci o fullets i altres mitjans de divulgació.
L'alcaldessa ha agraït a tots i totes la seua aposta per a emprendre, que els converteix en un dels motors de Quart de Poblet i ha recordat que el pròxim 30 d'octubre, a les 20 hores, en el Centre Cultural el Casino tindrà lloc la III edició de la gala de lliurament dels Premis "Q" al Comerç i a la Iniciativa Emprenedora, convidant als i les assistents a participar en ella.
L'Ajuntament, a través del Centre d'Ocupació i Desenvolupament, ofereix altres programes de suport a l'emprenedoria, com el servei d'assessorament específic en projectes d'economia social i autoocupació que compta amb un conveni amb Fevecta, la formació gratuïta per a l'ocupació; el viver d'empreses (cessió d'un local municipal durant un any, prorrogable a dos, a cost 0), els microcrèdits socials i la creació d'un portal específic per a autoocupació. A més, forma part de la xarxa de ciutats europees per la innovació i l'emprenedoria.

Enllaç web municipal

 

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo